GP SOFA / GM ITALIA
Canapele rustice din lemn masiv
GP SOFA / GM ITALIA SOFACalitate superioara & design italian
MOBILA LA COMANDA
Executam la comanda
MOBILIER CLASIC & MODERNPentru detalii si informatii ne puteti contacta la urmatoarele numere: 021.267.51.11
0723.71.99.61
LIVRARE & MONTAJ
Pentru comenzile de mobilier din Bucuresti sau Ilfov beneficiati de transport si montaj gratuit !

NEWSLETTER
Daca doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati si promotiile disponibile va puteti abona la newsletter.

VIZITATORI
Astazi: 229 | Total: 172635

Cum cumpar ?

Achizitionarea unuia sau a mai multe produse prezentate pe site-ul nostru presupune lansarea unei comenzi intr-unul din urmatoarele trei moduri:

1. COMENZI ON-LINE prin adaugarea produsului sau a produselor dorite de dvs. in cosul de cumparaturi si completarea formularului de comanda. Pentru plasarea unei comenzi on-line nu este necesara crearea unui cont de utilizator si este suficient sa parcurgeti etapele indicate dupa validarea cosului de cumparaturi. Dupa ce comanda este finalizata si trimisa catre noi, veti primi un mail de confirmare si veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru stabilitarea datelor finale necesare lansarii comenzii dvs.

2. COMENZI TELEFONICE prin contactarea directa a noastra la unul din numerele de telefon disponibile: 021.267.51.11 sau 0723.71.99.61, la care va vom raspunde de luni pana vineri intre orele 08:00 si 16:30.

3. COMENZI DIRECTE LA MAGAZIN prin vizitarea showroom-ului nostru din Str. Nicolae Iorga nr. 25C, Tunari - ILFOV / BUCURESTI, unde ne puteti gasi de luni pana vineri intre orele 08:00 si 16:30. In cazul in care doriti vizitarea magazinului in afara orelor de program standard, acest lucru este posibil, inclusiv sambata, dar este necesara in prealabil o programare telefonica la numarul de telefon 0723.71.99.61.Modalitati de plata

Lansarea unei comenzi ferme presupune achitarea unui avans raportat la valoarea totala a comenzii dvs., avans ce se poate achita fie cash direct la magazinul nostru, fie prin virament bancar in contul IBAN al SC PRODMOBIL M 96 SRL: RO08 INGB 0000 9999 0442 2609, ING Bank - Sucursala Aviatiei (Bucuresti).

Diferenta din valoarea totala a comenzii dvs. se va achita cash la livrare in cazul comenzilor livrate direct de noi sau cash ramburs la destinatie curierului impreuna cu costul transportului in cazul comenzilor livrate pe teritoriul tarii.Pentru detalii legate de modurile de livrare si montaj ale produselor de mobilier prezentate pe site, va rugam sa accesati pagina Livrare si montaj

Va multumim ca ati ales produsele noastre !